Затворена овогодинешната сезона на интензивни тренинзи во Хомбу

Posted on Categories Почетна

Со интензивнивниот Даито рју Аикиџуџутсу тренинг што се одржа минатиот викенд, се затвори овогодинешната сезона на активности во Хомбу Доџо-то на Организацијата „Пат кон Сонцето“.

На настанот учествуваа околу десетина членови на Организацијата, а имавме и гостин-учесник, инаку практичар на таканареченото Реално Аикидо.

Зимскиот период, интензивните тренинзи се селат во доџото на Буџинкан Македонија во Скопје, а сите заинтересирани можат слободно да го пријават своето учество.