Одржан априлскиот Аикиџуџутсу интензивен семинар

Posted on Categories Почетна

Уште едно Даито рју Аикиџуџутсу интензивно откостување се случи викендов во Хомбу Доџо-то на „Пат кон Сонцето“.

Саботата беше посветена на повторување и проучување на катите од вториот, додека неделата беше резервирана за катите од третиот каталог на Хиден Мокуроку.

Да не должиме непотребно, се што треба да кажеме за овој семинар и за оваа вештина е дека со нетрпение го очекуваме мајското издание.