Одржан априлскиот Даито рју Аикиџуџутсу семинар

Posted on Categories Почетна

Априлскиот Даито рју Аикиџуџутсу помина во одлична атмосфера со учесници од Македонија и Србија, со што семинарот се здоби со меѓународен карактер.

На настанот се вежбаа кати од првиот каталог, познат како Иккаџо, а намерата беше гостинката од Србија да се запознае со техниките на оваа благородна самурајска школа.

За одржувањето на следниот Аикиџуџутсу семинар, ќе објавиме наскоро. Останете подготвени.