Првиот Аикиџуџутсу семинар во Хомбу во 2024-та

Posted on Categories Почетна

Никаџо беше темата на првиот Даито рју Аикиџуџутсу семинар во Хомбу за 2024та година.

Со скромен почеток, ја обележивме новата Даито сезона во централното Доџо, со верба дека веќе на следниот семинар бројката на учесници ќе се дуплира.

Наскоро ќе го објавиме датумот за следниот настан поврзан со оваа благородна самурајска вештина.