Еднодневен семинар на тема Иккаџо

Posted on Categories Почетна

Во скопското Доџо на Даито рју Македонија, вчера се одржа Аикиџуџутсу семинар на тема Иккаџо.

Според планот, во текот на зимата, треба да се одржат неколку вакви настани, на кои ќе се покријат техниките од првите четири каталози.

На следниот семинар ќе се обработува темата Никаџо, а доколку сте заинтересирани, го очекуваме Вашето присуство.